BLACK FRIDAY - KLIKK HER

Sentral godkjenning varebil
Ansvarsrett i byggeprosjekter

FÅ SENTRAL GODKJENNING – PÅ 1-2-3

Vi er størst i Norge på innsendinger av søknader om sentral godkjenning til DiBK. Våre dyktige saksbehandlere har sendt inn over 20 000 søknader. 

Vi hjelper deg med tiltaksklassene og byggesøknaden

Ditt kvalitetsstempel

Sentral Godkjenning er en generell prekvalifisering av foretaks kvalifikasjoner vurdert opp mot kravene i byggesaksforskriften (SAK10), og innebærer at man blir godkjent for ansvarsrett innenfor bygg- og anleggsbransjen. Alle foretak som driver søkepliktig arbeid må erklære ansvarsrett i byggeprosjekter.

Der man tidligere kunne søke lokal godkjenning som erstatning for å være sentralt godkjent, skal man nå erklære ansvarsrett. Istedenfor å behandle søknader, skal kommunene drive tilsyn i større grad, for å kontrollere at foretak som erklærer ansvarsrett oppfyller kravene i plan- og bygningsloven. Vi tror derfor sjansen for å bli kontrollert er mye større for foretak som ikke har sentral godkjenning.

Sentral godkjenning - Direktoratet for byggkvalitet

Vi forenkler prosessen

Kravene foretaket ditt må oppfylle, samt hvilke funksjonsområder og tiltaksklasse som kan oppnås er for mange et tungt tema å sette seg inn i. Vår erfaring er at mange foretak ikke blir godkjent, fordi søknaden er mangelfull eller ikke riktig utført.

I noen tilfeller ser vi også at foretaket kan oppnå flere funksjonsområder enn først antatt. I tillegg kan vi være en veileder for ditt foretak dersom du ønsker å vite hva du eventuelt mangler for å kunne oppnå ønskelige godkjenningsområder. 

Total Kontroll AS bistår ditt foretak med å utarbeide søknaden om sentral godkjenning. Vår erfaring skal være en trygghet for deg ved at søknadene vi leverer for deg er korrekt og i henhold til krav.

Vi hjelper deg med tiltaksklassene og byggesøknaden

Vi har garanti

Vår garanti bygger på vår kunnskap og erfaring i kartleggingsprosessen i samtaler med deg. Vi spør de riktige spørsmålene – ut i fra dine svar kan vi raskt gi en vurdering på om ditt foretak er kvalifisert – og eventuelt hvilke fagområder og tiltaksklasser du kan få.

Siden 2011 har vi sendt tusentalls søknader til DiBK. Vår erfaring innen søknader skal være en trygghet for deg.

Oppfyller foretaket ditt myndighetenes krav – garanterer vi godkjente søknader!

Vi hjelper med

– Vurdering av foretakets organisasjon og samlet kompetanse.

– Informere om hvilke godkjenningsområder og tiltaksklasser som passer for din bedrift.

– Vurdering av innsendte referanseprosjekter.

– Se til at opplysninger om styringssystemet og revisjonserklæring foreligger, og evt. bistå kunden med utarbeidelse av revisjonserklæring.

– Fylle inn all informasjon i korrekte blanketter/søknadsskjemaer og sende søknaden inn til Direktoratet for Byggkvalitet.

Vi ble kontaktet av totalkontroll under vår prosess med sentral godkjenning, vi ble møtt av det hyggeligste og mest service innstilte teamet jeg har snakket med.
Johannes og Halvard har hjulpet meg forbi alle forventinger, hjulpet meg med saker jeg ikke visste var mulig som kommer til å bli en enorm resurs for firmaet mitt.
De får topp score og jeg vil anbefale dem til alle jeg kjenner som trenger denne informasjonen.
Haakon Gulliksen

Rørleggermester H P Gulliksen AS

KAMPANJEDAGER!

25% RABATT PÅ ALT!

Kom i gang ved å fylle ut skjemaet under. Vi tar kontakt med deg.

Sentral godkjenning - Direktoratet for byggkvalitet