Personvern

Personvernerklæringen handler om hvordan Total Kontroll AS (org. nr. 996 951 022) samler inn og behandler informasjon om besøkende på nettsiden. All informasjon som samles inn av personopplysninger er frivillig for besøkende. Opplysninger som blir samlet inn er angitt via kontaktskjema eller chat/support tjenester.

Informasjonskapsler:
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. For å analysere besøk på vår nettside, bruker vi Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler til å: registrerer brukernes IP-adresse, gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempelvis; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 26 måneder etter registering (Google Analytics standard tid).  Du kan selv administrerer bruken av informasjonskapsler. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Med mindre du frivillig sender inn personopplysninger via kontaktskjema eller chat har vi ingen mulighet å spore deg som enkeltperson. Ved innsending av kontaktskjema blir din IP-adresse registrert kun av sikkerhetsmessige årsaker.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn?
Kontaktskjema: Alle opplysninger du selv angir i ett eller flere av våre kontaktskjema på nettsiden blir samlet inn for å kunne yte de tjenester relatert til henvendelsen som blir sendt inn til oss. Dette for å kunne yte support, eller samle inn informasjon som er nødvendig for å kunne utføre en avtalt tjeneste kan bli registrert via ett eller flere kontaktskjema. Denne informasjonen kan bli brukt i registreringstjenester og søknader, men blir ikke delt med andre.

Chat:
Vi bruker «LiveAgent» (totalkontroll.ladesk.com) som underleverandør for vår online chat tjeneste. Vi utleverer ingen personopplysninger til LiveAgent, men som leverandør lagres denne informasjonen på LiveAgents servere. Opplysninger er hva du selv angir i dialog med oss, som kan være: Kundenavn; Navn; E-post; Telefon; Nettleser; Operativsystem; IP-adresse; Samtale. Samtaler og hendelser ført i LiveAgent blir lagret i 30 dager. Les mer om personvernet til Live Agent på deres hjemmeside: https://www.ladesk.com/security-privacy-policy/

Innebygd innhold fra andre nettsider:
Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold fra andre nettsteder (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra. Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler informasjon og opplysninger til:
Med mindre det er oppgitt i denne personvernerklæringen eller på siden du fyller inn informasjon, deles ikke dine opplysninger med andre.