Ta fagbrev som privatist, ingen skolegang nødvendig

Har du minst 5 års-erfaring i ditt fag? Da er du en god kandidat. Alt du trenger å gjøre er å ta en teoretisk og praktisk eksamen.

Se om du dekker kravene
4.4
basert på 160+ omtaler
Portrettbilde av en arbeider som smiler

Som fagarbeider åpner det seg mange muligheter

Ta fagbrev uten skole

Høyere lønn

Fagarbeidere har i gjennomsnitt høyere inntekt og har muligheten til å kreve mer i lønn.

Ansvarsrett

Bedrifter med fagarbeidere kan få ansvarsrett i byggeprosjekter og søke sentral godkjenning.

Mesterbrev

Et fagbrev i faget ditt er minstekravet for å kunne bli en Mester.

4.4
basert på 160+ omtaler

"Fagbrevet har gjort til at jeg kan stå som ansvarlig på søknader i forbindelse med prosjekter. Total Kontroll tilrettela for gjennomføring av fagbrevet. Tok seg av det administrative og jeg kunne konsentrere meg om fagene og svenneprøven."

- Jarle Byfuglien
,Bygg- /Tømrermester

Hva gir et fagbrev?

Ta fagbrev uten skole

En ettertraktet utdannelse i Norge

Firmaer ønsker å ansette arbeidere med fagbrev/svennebrev. Denne dokumentasjonen kan derfor være inngangsnøkkelen til din drømmejobben. Søknadsprosessen er enkel for deg gjennom oss. Vi vil melde deg opp, dele tidligere eksamensoppgaver og boklister og være din støttespiller hele veien til du har fått fagbrevet ditt.

Søk fagbrev som privatist

En privatist er en som melder seg opp til eksamen uten å være elev i faget. Som privatist får du ikke standpunktkarakter i faget, men du avlegger en privatisteksamen for å dokumentere dine kunnskaper. Du kan arbeide med faget på egen hånd eller delta på kurs. Mange tar privatisteksamen for å forbedre karakteren i enkeltfag fra videregående skole. Andre er voksne som ønsker studiekompetanse eller yrkeskompetanse.

Vår ekspertise gjør veien til fagbrevet enklere

Vi bistår med forberedelse til eksamen i form av at du får tilgang til tidligere gitte eksamensoppgaver, læreplanen i og en liste over relevante lærebøker for ditt eksamensfag. Vi henter inn alle nødvendige opplysninger, fyller ut skjema og tar oss av hele oppmeldingen, både til teoretisk og praksis eksamen. Vi gjør vårt beste for at du skal avlegge prøven i ditt nærområde, eller der det passer deg best. Vi hjelper med å finne rette fag, og gir råd om hva som er den beste fremgangsmåten for å oppnå kompetansen du ønsker. Du får tilsendt lærerplanen til ditt fag, samt oversikt over hvordan prøven skal gjennomføres og vurderes.

Søk fagbrev som privatist