Vi utvikler fremtidens løsninger for små og store bedrifter

Våre mål har alltid handlet om å bidra med programvare og tjenester som forenkler hverdagen til arbeidere. Fra å starte med en liten kontoravdeling i 3. etasje i Litleåsveien 51, har vi nå to hele etasjer i bygget, og er «det andre hjemmet» til ca. 30 dedikerte medarbeidere.

10.000+

fantastiske kunder

30+

dyktige ansatte

12+

år som en bedrift i vekst

Bilde av en utvikler som jobber
Bilde av møterommet til total kontroll
Bilde av en utvikler som jobber

Vår historie

2011

Kontorene våre åpner dørene i Bergen 11. august 2011. Samme dag får vi vår første kunde.

2012

Total Kontroll er Norges største innsender av søknader om sentral godkjenning til DiBK på vegne av våre kunder. Samme år utvider vi våre lokaler.

2013

Vi får Gaselleprisen i 2013, og oppnår vår 3-årsplan med 5% feilmargin i positivt favør.

2014-15

Vi utvider våre lokaler ytterligere mellom 2014-15, og er nå fordelt over to etasjer.

2016-18

Vi lanserer styrings- og kvalitetssystemet JobBox etter tre års utvikling. I 2017 etablerer vi vår egen utviklingsavdeling med egne programmerere.

2019

Vi lanserer vår egen elektroniske kjørebok, TripLog – vårt første ioT-produkt. Samme år etablerer vi et datterselskap i Sverige.

2020

Vi runder 40 ansatte. Samtidig åpner vi opp et kontor i Spania.

2021

Endelig kan vi feire 10 års-jubileum. August 2021, nøyaktig 10 år etter at vi startet opp, får vi vår kunde nummer 10.000.

2022

Vi lanserer elektronisk oversiktsliste som automatiserer innsjekking på byggeområder.

2023

Vi utvikler oss enda mer, og ansetter flere ansatte på vår avdeling i Spania

Mer om oss

Forretningsmål

Total Kontroll AS har som mål å være en lønnsom bedrift gjennom å betjene våre kunder på en god og profesjonell måte. Våre intensjoner er å utvikle godkjente og brukervennlige systemer og tjenester. Vi skal skape kostnadseffektive og tidsbesparende resultater for våre kunder med vår erfaring, kompetanse og dyktige medarbeidere.

Forretningside

Vi fokuserer på å yte god kundeservice og å oppnå gode kundeforhold. Vår målgruppe er alle typer bedrifter innen bygg og anleggsbransjen, både veletablerte og nyoppstartede. Vi skal være ambisiøse, pålitelige og korrekte.

Kunnskap og erfaring

Total Kontroll leverer programvareløsninger og hardware som effektiviserer arbeids hverdagen og oppfyller lovkrav for våre kunder. Våre tjenester hjelper kundene å holde seg oppdaterte, bli mer effektive og spare penger ved å tilby programvare og Internet of Things-løsninger (IoT). Vi leverer en lang rekke tjenester deriblant prosjektstyringsverktøy, timeregistrering, elektronisk kjørebok og HMS/internkontroll-system. Med lang erfaring og dyktige medarbeidere har vi tilegnet oss god kompetanse innen fagområdet.

Trygg lagring

All data og dokumenter tilknyttet bruk av våre tjenester er trygt lagret i skyen. Vi har trygge rutiner for sikkerhetskopiering (backup) for alle dokumenter som håndteres i forbindelse med f. eks. søknadsprosesser. Vi benytter oss av servere lokalisert i Norge.

Våre nettbaserte tjenester kjører i skyen, og er spredt over et stort geografisk område. Dersom ett sted skulle bli rammet av nedetid eller andre katastrofer, står et nytt datasenter klar til å overta for dette. Dermed er vi sikret minimal nedetid dersom uhellet først skulle oppstå. Dette er en tjeneste som leveres av våre underleverandører på datalagring.