Vi feirer 10 år

FOR EN EVENTYRLIG REISE

Vi har som visjon om å bli Norges beste arbeidsplass.

Fra å starte med en liten kontoravdeling i 3 etasje i Litleåsveien 51, har vi nå to hele etasjer i bygget, og er «det andre hjemmet» til ca. 40 dedikerte medarbeidere!

Forretningsmål

Total Kontroll AS har som mål å være en lønnsom bedrift gjennom å betjene våre kunder på en god og profesjonell måte. Våre intensjoner er å utvikle godkjente og brukervennlige systemer og tjenester. Vi skal skape kostnadseffektive og tidsbesparende resultater for våre kunder med vår erfaring, kompetanse og dyktige medarbeidere.

Forretningside

Vi fokuserer på å yte god kundeservice og å oppnå gode kundeforhold. Vår målgruppe er alle typer bedrifter innen bygg og anleggsbransjen, både veletablerte og nyoppstartede. Vi skal være ambisiøse, pålitelige og korrekte.

Kunnskap og erfaring

Total Kontroll leverer programvareløsninger og hardware som effektiviserer arbeids hverdagen og oppfyller lovkrav for våre kunder. Våre tjenester hjelper kundene å holde seg oppdaterte, bli mer effektive og spare penger ved å tilby programvare og Internet of Things-løsninger (IoT). Vi leverer en lang rekke tjenester deriblant prosjektstyringsverktøy, timeregistrering, elektronisk kjørebok og HMS/internkontroll-system. Med lang erfaring og dyktige medarbeidere har vi tilegnet oss god kompetanse innen fagområdet.

Trygg lagring

All data og dokumenter tilknyttet bruk av våre tjenester er trygt lagret i skyen. Vi har trygge rutiner for sikkerhetskopiering (backup) for alle dokumenter som håndteres i forbindelse med f. eks. søknadsprosesser. Vi benytter oss av servere lokalisert i Norge.

Våre nettbaserte tjenester kjører i skyen, og er spredt over et stort geografisk område. Dersom ett sted skulle bli rammet av nedetid eller andre katastrofer, står et nytt datasenter klar til å overta for dette. Dermed er vi sikret minimal nedetid dersom uhellet først skulle oppstå. Dette er en tjeneste som leveres av våre underleverandører på datalagring.

Fri support

Vi tilbyr også fri support til våre kunder. Det skal ikke koste noe ekstra å benytte seg av våre tjenester du allerede har betalt for.

Obs! Fri support er selvsagt begrenset til bruk av våre tjenester og produkter. Vi tilbyr ikke fri support på tredjepartsprogrammer og andre årsaker som kommer i konflikt med våre programmer.

Vi støtter lokale barnehager i Bergen

Høsten er nå her og da er det ekstra viktig med gode refleksvester. Vi delte ut over 110 refleksvester – i august måned – til tre forskjellige barnehager.
Vi ønsker alle barn og barnehage-ansatte en god høst! 🙂

For organisasjoner (og lignende) med medlemsbedrifter har vi mulighet til å inngå samarbeidsavtaler der Deres medlemmer oppnår særs gunstige avtaler.

Avtalen kan gjelde deler av, eller hele vårt sortiment av produkter og tjenester. Vi har ingen krav til minimum antall medlemsbedrifter og/eller produkter og tjenester det innebærer, men det kan være avgjørende for vilkår i avtalen.

Ta kontakt for en uforpliktende avtale, så kan vi se på hva vi kan få til sammen!

Send oss en e-post eller bruk kontaktskjema.

Følgende organisasjoner har inngått samarbeid med oss:

Mestergruppen

Mestergruppen har som mål å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere.

Total Kontroll AS og Mestergruppen AS har siden 2016 (da Nordek AS) hatt en avtale som innebærer at alle XL-BYGG sine medlemmer og proff-kunder oppnår gunstige vilkår ved kjøp av produkter og tjenester fra Total Kontroll. Denne avtalen ble utvidet til å omfatte Byggeriet og Byggtorget fra 2019.

Med denne avtalen vil medlemsbedriftene få gunstige medlemsfordeler ved å tilby profesjonelle og rimelige tjenester som legger til rette for at medlemmene kan levere tjenester av høy kvalitet. Avtalen gjelder samtlige av våre produkter og tjenester.

Total Kontroll har inngått avtale med Elkonor AS som innebærer at alle Elkonor sine medlemmer oppnår gunstige vilkår ved kjøp av produkter og tjenester fra Total Kontroll.

Elkonor er en medlemseid og medlemsstyrt kjede for frie og uavhengige elektriker-bedrifter. For medlemsbedriftene betyr avtalen at de på en enkel måte skal kunne få profesjonelle og rimelige tjenester som legger til rette for at medlemmene kan levere tjenester av høy kvalitet.

For spørsmål om avtalen eller tilbud på tjenester ta kontakt.

Total Kontroll har inngått avtale med Elektro Union AS om å levere følgende tjenester til kjeden sine medlemmer:

 

 

Avtalen innebærer at alle Elektro union AS sine medlemmer oppnår gunstige vilkår ved kjøp av produkter og tjenester fra Total Kontroll AS.

 

For medlemsbedriftene betyr avtalen at de på en enkel måte skal kunne få profesjonelle og rimelige tjenester som legger til rette for at medlemmene kan levere tjenester av høy kvalitet.

 

For spørsmål om avtalen eller tilbud på tjenester kontakt oss.

Total Kontroll AS har inngått avtale med Opplæringskontoret for Byggfag Vestfylket.

Opplæringskontoret for Byggfag, Vestfylket ønsker å være en pådriver for kompetanseheving innen byggfagene for sine medlemsbedrifter. Med denne avtalen vil medlemsbedriftene få gunstige medlemsfordeler ved å tilby profesjonelle og rimelige tjenester som legger til rette for at medlemmene kan levere tjenester av høy kvalitet. Avtalen gjelder samtlige av våre produkter og tjenester.

For spørsmål eller tilbud rettet til denne avtalen kontakt oss.