Meld deg opp til fagprøven via oss

Ta fagbrev som privatist – ingen skolegang nødvendig. Har du minst 5 års-erfaring i ditt fag? Da er du en god kandidat. Alt du trenger å gjøre er å ta en teoretisk og praktisk eksamen.

Mer enn bare et diplom.

Som fagarbeider åpner det seg mange muligheter.

Høyere lønn

Fagarbeidere har i gjennomsnitt høyere inntekt og har muligheten til å kreve mer i lønn.

Ansvarsrett

Bedrifter med fagarbeidere kan få ansvarsrett i byggeprosjekter og søke sentral godkjenning.

Mesterbrev

Et fagbrev i faget ditt er minstekravet for å kunne bli en Mester. Les mer om mesterbrevet her.

Fagbrevet har gjort til at jeg kan stå som ansvarlig på søknader i forbindelse med prosjekter. Total Kontroll tilrettela for gjennomføring av fagbrevet. Tok seg av det administrative og jeg kunne konsentrere meg om fagene og svenneprøven.

– Jarle Byfuglien, Bygg- /Tømrermester. Tok fagbrev og mesterbrev via oss.

Fagbrevet – en ettertraktet utdannelse i Norge

Firmaer ønsker å ansette arbeidere med fagbrev/svennebrev. Denne dokumentasjonen kan derfor være inngangsnøkkelen til din drømmejobben. Søknadsprosessen er enkel for deg gjennom oss. Vi vil melde deg opp, dele tidligere eksamensoppgaver og boklister og være din støttespiller hele veien til du har fått fagbrevet ditt.

Les også: «4 av 5 med fagbrev er i jobb fem år etter fagprøven»

Uavhengig kontroll

Søk fagbrev som privatist

En privatist er en som melder seg opp til eksamen uten å være elev i faget. Som privatist får du ikke standpunktkarakter i faget, men du avlegger en privatisteksamen for å dokumentere dine kunnskaper. Du kan arbeide med faget på egen hånd eller delta på kurs. Mange tar privatisteksamen for å forbedre karakteren i enkeltfag fra videregående skole. Andre er voksne som ønsker studiekompetanse eller yrkeskompetanse.

Vår kompetanse og erfaring er din trygghet

Vi i Total Kontroll kan hente inn all nødvendig informasjon og melde deg opp til fagprøven. Videre så tilbyr vi å bistå deg med forberedelsen til eksamen. Du får tildelt tidligere eksamensoppgaver, samt oversikt over hvilke lærerbøker som er av relevanse i ditt eksamensfag. Sist, men ikke minst, så hjelper vi deg å kunne ta fagprøven i ditt nærområde eller hvor det passer deg best.

Vi hjelper deg med oppmelding til fagprøven. Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å fylle ut skjemaet under. Vi vil så ta kontakt med deg for å starte prosessen.

Klar for å melde deg opp?

Loading...