Kampanjedager! Spar opptil 50% på våre produkter
XL-BYGG logo

Samarbeidsavtale med XL-BYGG.

Få JobBox® til superpris som XL-BYGG kunde.

Vi har lenge hatt et tett samarbeid med XL-BYGG, og det skal selvsagt gi en fordel til deg som kunde. Du får nå, som XL-BYGG kunde, den aller beste prisen på kvalitetssystem, kjørebok og verktøysporing hos oss i Total Kontroll.

JobBox®.

Norges enkleste kvalitetssystem

Et komplett system for avvik, prosjektstyring, handlingsplan, HMS og så veldig mye mer. Utviklet i Norge, og tilgjengelig på hele 10 språk.

JobBox® TripLog.

Din elektroniske kjørebok

Alt du trenger å gjøre er å plugge kjøreboken i bilen – resten går automatisk. Du sparer tid og penger, samt får alle rapportene som du trenger.

Utstyrskontroll.

Komplett verktøy- og maskinsporing.

Endelig kan du få kontroll på alt utstyret og maskiner som eies av bedriften. Ha oversikt i utstyrslisten, sett på sporingsbrikker og få posisjons- og historikklogg. JobBox® Utstyrskontroll gjør det enkelt for deg.

Et system som blir brukt av tusenvis av arbeidere – hver eneste dag.

Klar for en gratis demo?

Ta kontakt med oss.

JobBox ble valgt når Stormbygg AS skulle velge nytt IK/KS system. Etter en grundig prosess der flere ulike leverandører deltok, ble valget til slutt enkelt. God service og oppfølging, enkelt system å bruke, godt utvalg av tilpassede maler, og integrert oversettelse av dokumenter til de fleste språk. Kan absolutt anbefales.

– Bjørnar Gangsøy, Stormbygg AS

Loading...