Web/.NET Utvikler (Åpen søknad)

Åsane, Bergen

Erfaren utvikler, eller ung og lovende?

Vårt utviklingsteam søker nye medarbeidere. Vi har i oppgave å lage det mest brukervennlige og innovative nettbaserte styringssystemet i markedet, og til det trenger vi din hjelp!

Du vil i all hovedsak jobbe med vårt kjerneprodukt, JobBox, som er et styringsverktøy for hovedsakelig bygg- og anleggsbransjen. Vi ønsker å fornye byggebransjen til et papirløst “bortekontor” som er tilgjengelig hele døgnet for alle ansatte, uansett hvor i verden man måtte befinne seg. Kjennskap til byggebransjen er ikke nødvendig.

Vi har selv utviklet og bygget produktet fra bunn, og er dermed privilegert til å kunne jobbe med den nyeste teknologien. Dine oppgaver blir å videreutvikle eksisterende funksjoner, men også ta del i prosessen ved utvikling av nye løsninger. Dette kan bestå av helt konkrete beskrivelser med grafiske skisser, eller til dels åpne oppgaver der du som utvikler har muligheten til å improvisere.

Vi jobber sammen i team, utveksler faglig kompetanse og lærer av hverandre. Arbeidsplassen vil være både på kontoret og i skyen.

Hvilken bakgrunn du har er ikke så viktig, så lenge du har noe tøft å vise til. Det er en stor fordel om du har fullført relevant utdanning, men erfaring eller arbeidsprøver du er stolt av kan kompensere for manglende utdanning.  Linker til prosjekter på github eller andre eksempler på noe du har utviklet, teller ekstra positivt.

 

Nyutdannet, og gjerne laget noe kult på fritiden? Da er vi også interessert i å høre fra deg!

Vi har notert oss noen stikkord for hva vi mener våre nye medarbeidere bør ha kjennskap til.

Vi verdsetter høyt om du er flink med:

  • NET/Core MVC og C#
  • Bootstrap, javascript og CSS
  • Responsiv design

Supert hvis du også har kunnskap om:

  • Databaser (Sql-server / Entity Framework)
  • Skytjenester (Amazon/Azure)

Hvis du ønsker å legge gammel og tung teknologi bak deg, og tenke fremover så er dette den riktige jobben for deg. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hilsen oss på utvikling hos Total Kontroll AS

Søknad med CV sendes til: yngve@totalkontroll.no