Kampanjedager! Spar opptil 50% på våre produkter

Opplev komplett utstyrskontroll

Med JobBox forenkler du arbeidshverdagen, og får oversikten tilbake. Spor utstyret med våre fantastiske sporingsenheter og få oversikten over det hele i vårt system. 

Live-kart

Se bil og utstyrsparken direkte i live-kartet og få den informasjonen du trenger.

Hvorfor utstyrskontroll?

Et stort behov for mange bedrifter

Det er flere fordeler å få seg utstyrskontroll. Du sparer deg for mye tid og eliminerer store problemer for mange, som blant annet:

M

Tap av utstyr

I byggebransjen har 9 av 10 bedrifter opplevd at utstyret forsvinner. Vi opplever stadig oftere at bedrifter i andre bransjer forteller om det samme. 

Tap av arbeidstid

Mange hundre arbeidstimer blir hvert år tapt på leiting av utstyr. Å kunne se utstyret i live-kartet i JobBox revolusjonerer arbeidsdagen for mange bedrifter.

Enheter

Våre sporingsbrikker

Vi tilbyr moderne, nøyaktige sporingsbrikker som fungerer via GPS og bluetooth.

GPS T2

Ultra-robust, innendørs / utendørs batteridrevet aktivasporingsenhet og Bluetooth®-gateway. Har skybasert plasseringsløsning for 10+ års batterilevetid.

Rapporterer posisjon én gang i timen.

Blue

Små, kompakte og robuste sporingsbrikker som passer perfekt til mindre utstyr og maskiner. Utmerket for blant annet: Måleverktøy, stikksag, støvsuger, foldstillas, stiger, slipemaskin, arbeidslampe, ulike typer sager, bensintankere og mye mer.

Batterilevetid på opptil 20 år.

Integrert

Få orden i bilparken samtidig

JobBox utstyrskontroll er integret sammen med vår egen elektroniske kjørebok. Dermed får du den komplette oversikten over din bedrifts utstyr, maskiner, biler og trucker.

Z

Automatisk

Alt du trenger å gjøre er å plugge kjøreboken i bilen – resten går automatisk. Du sparer tid og penger, samt får alle rapportene som du trenger.

Full innsikt

Du har alltid tilgang til detaljerte rapporter som gir deg all nødvendig data som du måtte behøve.

Enkel å administrere

Se antall turer og kilometer som er kjørt for inneværende måned. Samtidig får du oversikten over andellen av turene som er yrkesturer eller privatturer.

Kostnadsoversikt

Få full oversikt over kostnadene av yrkes- og privatskjøring i din bedrift, både når det gjelder drift og bompenger.

Om oss

10 år – over 10.000 kunder

Våre mål har alltid handlet om å bidra med programvare og tjenester som forenkler hverdagen til arbeidere. Fra å starte med en liten kontoravdeling i 3. etasje i Litleåsveien 51, har vi nå to hele etasjer i bygget, og er «det andre hjemmet» til ca. 40 dedikerte medarbeidere.

I hjertet av Total Kontroll AS er det ca. 40 fantastiske medarbeidere. Selv om mange av oss har forskjellige stillingsbeskrivelser, så er vi alle samlet for å nå våre daglige, ukentlige og årlige mål.

Selv om vi er stolt over å blitt en markedsledende aktør, så er vi enda stoltere av vårt fantastiske arbeidsmiljø med engasjerte, vennlige og trygge kollegaer.

Kundeomtaler

«Vi i Flesland Flis bruker JobBox til prosjektstyring, timeregistrering og elektronisk kjørebok. Det er en stor fordel at alt er samlet på ett sted og en kan ha det med seg overalt.

Det er enkelt å føre opp timer, laste opp bilder og fylle ut kontrollister på mobilen mens man er på farten.»

John Morten Tresmark

Kontorleder, Flesland Flis

 

«I Orion Prosjekt bruker vi JobBox sitt HMS-system og kvalitetssystem, både internt og i prosjekter.

Vi valgte JobBox fordi vi så nytten av å kunne bruke sjekklister direkte på nettbrett når man er ute på anlegg. Verktøyet har effektivisert vår arbeidsdag.»

 
Ingvild Kalnes

Kontorleder, Orion Prosjekt

«Me benytter JobBox til å dokumentere arbeid, spesielt for prosjektering og utføring. I tillegg har JobBox eit enkelt og brukarvennleg system for registrering og oppfølging av avvik og RUH. Me har stort fokus på HMS-arbeid, ved kontinuerleg utføring av risikovurderingar, sikker jobb analysar, vernerundar med meir. JobBox har dei reiskapane me treng i vårt HMS-arbeid.»
KS/HMS-ansvarlig

Gravdalgruppa

Support

Vi har et stort fokus på kundeservice

I lang tid har vi hatt fokus på å tilby den aller beste servicen til våre kunder. På bakgrunn av dette så ønsker vi å gi alle våre kunder følgende:

Fri opplæring

Alle som starter med JobBox får tilbud om opplæring fra vårt eget opplæringskontor.

Fri support

Vi er bare en telefon eller e-post unna. Vi har også lagt til rette for en live chat-funksjon i JobBox slik at du kan ta kontakt med våre utviklere direkte fra JobBox.

Klar for å starte?

Ta kontakt med oss.

Loading...