Julekampanje! Spar opptil 50% på våre produkter i desember

JobBox® Avvikssystem

Et komplett system for avvikshåndtering

Aldri før har det vært enklere å registrere, melde fra, rette opp og behandle avvik. JobBox® er spesialtilpasset mobiltelefon slik at dine ansatte enkelt kan føre avvik på arbeidsplassen. Tilgjengelig på 10 språk.

JobBox Avvikssystem

Et system som blir brukt av tusenvis av arbeidere – hver eneste dag.

Utrolig enkelt.

Et avvikssystem med fokus på det enkle.

Trykk på de ulike knappene under for å se demonstrasjonsvideo.

I

Legge til nytt avvik (PC)

I

Nytt avvik (mobil)

I

Verdifulle Rapporter

Enkel registrering.

Å registrere avvik er gjort på under ett minutt.

Vi mener det skal være enkelt for ansatte å registrere avvik. Avvik i JobBox® er enkelt å ta i bruk, og kan registreres og behandles på din mobiltelefon. Avvik kan registreres under prosjekt, eller i bedriftens internkontrollsystem, som er en del av JobBox® sine IK-HMS verktøy.

Verktøy for prosjektstyring på mobil og datamaskin. Finn alle dokumenter, sjekklister og ta og last opp bilder til kvalitetssystemet.

Varsling.

Tilpasset din bedrifts behov.

Når et avvik er registrert vil systemet varsle om ny hendelse til administrator, prosjektleder eller personalansvarlig, avhengig av kontrollform avviket tilhører.

Utfyllende.

Legg til ytterligere informasjon.

Dette kan selvsagt alltid gjøres i ettertid, slik at selve registreringen kun er det mest nødvendige. Systemet vil så varsle om ny hendelse, og arbeidet med å behandle avviket kan starte.

Innsikt.

Fullstendig oversikt over avvik.

Du kan enkelt, til alle tider, se alle tilfellene av avvik via “Innsikt”. Eksempelvis vil man enkelt kunne se hvilke typer avvik som er hyppigst under hvert enkelt prosjekt.

Gratis opplæring og fri support.

Vi hjelper deg hele veien.

Vårt ønske er at du skal være en fornøyd bruker av JobBox® Avvikssystem – derfor har vi vårt eget opplæringskontor på bygget og mange fantastiske mennesker som gledelig kan svare på dine spørsmål.

Gjør det komplett.

Utnytt JobBox® til det fulle.

Du har nå muligheten til å ha alt i ett system.

Elektronisk kjørebok

Fullintegrert kjørebok som gir deg oversikten og rapportene som du trenger å levere til Skatteetaten. Fungerer helt automatisk – alt du trenger å gjøre er å bruke 10 sekunder på monteringen. Les mer.

System for sporing av utstyr

Vi har sporingsbrikker som direkte kobles opp mot JobBox. Du kan se hvor de befinner seg, historikk og skrive ut rapporter. Les mer.

Kvalitetssystem

Din digitale verktøykasse. JobBox kvalitetssystem er inkludert når du kjøper JobBox® HMS. Norges enkleste måte å drive med prosjektstyring. Les mer.

Timeregistrering

Dine ansatte og deg kan føre timer med kun ett klikk i JobBox® – ja, det er helt sant. Kommer inkludert når du kjøper JobBox® HMS. Les mer.

Klar for en gratis demo?

Ta kontakt med oss.

JobBox ble valgt når Stormbygg AS skulle velge nytt IK/KS system. Etter en grundig prosess der flere ulike leverandører deltok, ble valget til slutt enkelt. God service og oppfølging, enkelt system å bruke, godt utvalg av tilpassede maler, og integrert oversettelse av dokumenter til de fleste språk. Kan absolutt anbefales.

– Bjørnar Gangsøy, Stormbygg AS

Loading...