Kampanjedager! Spar opptil 50% på våre produkter

Spar tusenvis av kroner!

Få full kontroll over utstyret med sporing

Oversikt over utstyr og maskiner med våre små og robuste sporingsbrikker. Enkel oversikt på mobil og PC.

Ikke noe mer stress

Vår utstyrskontroll gir deg oversikten tilbake

"
Alt i ett kjørebok

Komplett utstyrsliste

Du kan enkelt opprette nytt utstyr og koble til sporingsbrikker via utstyrslisten.

Alt i ett kjørebok

Se sist sett

Du kan se hvor utstyret sist var sett i selve utstyrslisten. Du får også opp dato og klokkeslett sporingsbrikken ga sist signal.

Alt i ett kjørebok

Live-kart

Se hvor bil- og utstyrsparken din befinner seg via vårt responsive live-kart.

Sporing via Bluetooth

Små brikker som passer perfekt til mindre utstyr eller maskiner.

Sporing via GPS

Større, mer robuste brikker som rapporterer posisjon ut ifra dine ønsker og behov via GPS.

De aller viktigste funksjonene alltid tilgjengelig

Få full kontroll over utstyr og sporingsbrikker
Få full kontroll over utstyr og sporingsbrikker

Kvalitetssikring

Prosjektstyring gir deg og alle dine ansatte full oversikt over fremgang og status i prosjektene dine. Her finner du alle dokumenter, sjekklister og bilder som er knyttet til prosjektet eller oppgavene som skal utføres.

Sjekklister

Sjekklister er av de mest effektive verktøyene for å dokumentere utført arbeid. Å bruke sjekklister i arbeidet er en dokumentasjon på at du bekrefter at oppgavene et utført i henhold til beskrivelse, instruks, tegning eller  monteringsanvisning eller lignende. I JobBox kan du enkelt fylle ut digitale sjekklister på mobil, nettbrett eller pc.

Enkelt opprett sjekklister i prosjektstyringsverktøyet
Opprett nytt avvik

Avvik

Avviksbehandling handler om å registrere, melde fra, rette opp og behandle. Alle virksomheter uavhengig av bransje, skal ha rutiner for å avdekke, rette opp og forebygge avvik. Avvik i JobBox er enkelt å ta i bruk, og kan registreres og behandles på din mobiltelefon. Avvik kan registreres under prosjekt, eller i bedriftens internkontrollsystem, som er en del av JobBox sine IK-HMS verktøy.

Bilder

Å dokumentere arbeid i form av bilder, er ett av de enkleste verktøyene du kan bruke. Det skal være raskt og enkelt å laste opp bilder fra mobiltelefonen, derfor har vi laget gode verktøy for bildedokumentasjon i JobBox.

Dokumenter prosjektet med bilder

Risikovurdering

Alle virksomheter skal kartlegge og vurdere alle farer og problemer knyttet til arbeidet i bedriften. Spesielt gjelder dette for arbeid som er av type oppdrag eller prosjekter der område er nytt eller ukjent. Dette gjelder spesielt for byggeplasser, der det potensielt er mange risikoer knyttet til arbeidet. Du kan enkelt opprette en risikovurdering i JobBox.

RUH

RUH er et av de viktigste verktøyene i forebyggende HMS arbeid! Hensikten er å redusere skader og ulykker før de oppstår, og dermed unngå lignende situasjoner i fremtiden. Ved å rapportere inn hendelser, er du med på å bidrar fremtidige skader på dine kollegaer, deg selv, og eventuelt andre mennesker som befinner seg på samme område, bygg, lager, verksted eller byggeplass. Så og si over alt der arbeid foregår. Bli varslet umiddelbart når en RUH blir opprettet. Du velger selv hvem i bedriften som skal varsles, og på hvilken måte.

Opprett RUH - via mobil eller PC
Få full kontroll over utstyr og sporingsbrikker

SJA

Når det oppstår en situasjon eller aktiviteter som ikke er vurdert i en risikovurdering, skal det vurderes om det skal utføres en sikker jobb-analyse (SJA). Verktøyet er mye brukt spesielt i bygg- og anleggsbransjen, men generelt bør alle som utfører arbeid som kan føre til skade og ulykker benytte seg av dette verktøyet.

JobBox er fullpakket med funksjoner og moduler

Integrert med elektronisk kjørebok

JobBox er fullintegrert med vår elektroniske kjørebok, TripLog – med automatisk registrering av alle turer via GPS fastmontert i kjøretøyet. Få full oversikt over hele bilflåten i bedriften via Live-kart, og hent ut rapporter på kjøring, bompenger og kostnader. Denne kjøreboken vil gi deg store besparelser.

Utstyrskontroll

Mange bedrifter sliter med oversikten over utstyr og maskiner. Med utstyrskontroll får du tilbake kontrollen, og kan når som helst logge inn på jobbox.app for å få kontroll over hvor utstyret ditt ga sist signal. Du får samtidig en oversiktsliste som gjør at du kan se hvor utstyret ditt har befunnet seg siden du monterte sporingsbrikken.

registrer ansatte sine timer med bare 1 klikk

Timeregistrering

Timeregistrering gir deg full oversikt over alle timer for de ansatte. Timer kan registreres mot prosjekt eller føres som internt arbeid. I JobBox kan du velge mellom stemplingsur eller manuell timeføring. Timer kan så godkjennes av en timegodkjenner.

HMS / Internkontroll

HMS og internkontroll er et enkelt og nødvendig verktøy for å kunne drive systematisk Helse, Miljø og Sikkerhetsarbeid (HMS), opp mot internkontrollforskriften. Sørg for at alle ansatte til en hver tid har tilgang til bedriftens styrende dokumenter.

Vårt kvalitetssystem har hms internkontroll

Lang batterilevetid

Våre sporingsenheter har batterilevetid på opptil 20 år. Med utstyrskontroll slipper du å være urolig for at batteriet går tom, og kan heller fokusere på det du ønsker.

Utarbeidelse om søknad om tiltak Nabovarsler Opplysninger om tiltakets ytre rammer Koordinattabell Lokal godkjenning til kunde Kontrollere prosjektet i forhold til arealplan, lov og forskrift Utarbeide gjennomføringsplan Utarbeide beskrivelsesbrev, -selge prosjektet til kommunen Beregne utnyttelsesgraden for tiltaket/eiendommen

Vi har kvalitetssikrings-rådgivere

Vi har egne dedikerte KS rådgivere som kan bistå deg i arbeidet med å tilpasse KS systemet til din bedrift.

Vi vet at mange står fast når HE, UE, DiBK eller arbeidstilsynet ber om dokumentasjon, og det er dette vi skal hjelpe deg med å få på plass.

Dette gjøres ved å gå igjennom alle dokumenter og rutiner bedriften har, slik at vi får satt dette i system i JobBox, slik at dere kan jobbe effektivt og få god dokumentasjon ved minst mulig arbeid i systemet.

Enkel montering

Brikkene klistres enkelt på

utstyret som du ønsker skal bli sporet. Dette spesiallagde superklisteret tåler det aller meste.

N

Få med coin holder sticker

slik at du enkelt kan plassere de mindre brikkene på utstyr og maskiner.

Få en gratis og uforpliktet visning av Utstyrskontroll

Det kan spare deg for tusenvis av kroner

"*" obligatorisk felt

Loading...