Kampanjedager! Spar opptil 50% på våre produkter

Ditt system for kvalitet

Et digitalt system for prosjektstyring med sjekklister, bildedokumentasjon, avvik, timeregistrering, elektronisk kjørebok og HMS-dokumentasjon – alt samlet i ett og samme system. Utviklet i Norge, og tilgjengelig på hele 10 språk.

15.000

kunder

1700+

biler

40.000+

prosjekter

En digital og enklere kvalitetssikring

Prosjektstyring

Timeregistrering

Avvik

Sjekklister

Sikker jobb-analyse

RUH

Oversiktslister

HMS-system

Les om alle funksjonene

Gir deg komplett oversikt som leder i bedriften

Et organisasjonskart genereres automatisk når du legger inn dine ansatte i systemet. Du kan opprette avdelinger og velge hvem som er ansvarlig for en avdeling (eller lag/arbeidsgruppe etc.).

Nøkkel til en suksessfull fremtid er i den digitale verden

Dette er noe vi ofte kan høre i mange sammenhenger.  De fleste av oss har evnen til å se potensielle farer og trusler, men hvordan kan vi enkelt melde inn dette, slik at riktige personer kan iverksette tiltak?

JobBox har eget verktøy for rapportering av uønskede hendelser. Dette gjelder ikke bare (potensielle) skader på mennesker, men også omgivelsene rundt oss. Eksempel på dette kan være utslipp av miljøskadelig avfall, eller utstyr som ikke fungerer som det skal og dermed utgjør en potensiell fare.

Fordeler å bruke JobBox er mange

Fri opplæring

Alle som starter med JobBox får tilbud om opplæring fra vårt eget opplæringskontor.

Fri support

Vi er bare en telefon eller e-post unna. Vi har også lagt til rette for en live chat-funksjon i JobBox slik at du kan ta kontakt med våre utviklere direkte fra JobBox.

Egne utviklere på hus

Vår fordel er at vi har selv utviklet JobBox. Dette gjør at vi kontinuerlig kan forbedre vårt kvalitetssystem.

Loading...