Kampanjedager! Spar opptil 50% på våre produkter

Søk jobb hos oss

Vi ser alltid etter engasjerte mennesker som kan være med på å bidra til at vi blir en enda bedre bedrift.

Ledige stillinger

Saksbehandler

Vi søker en saksbehandler som skal jobbe med utfyllinger og tilpasninger av søknader for våre kunder i bygg og anleggsbransjen. Du vil jobbe med saksbehandling av nye søknader og fornyelser, til eksisterende og nye kunder.

Les mer

Bedriftsrådgiver i Fuengirola, Spania

Vi søker etter flere dyktige bedriftsrådgivere til vårt avdelingskontor i Fuengirola, Spania. Du vil jobbe mot det norske markedet og selge produkter utviklet av norske utviklere. Med svært nyskapende og fremtidsrettete digitale løsninger og over 10 års erfaring er vi nå kommet til det punktet på reisen at vi skal etablere oss sterkt internasjonalt.

Les mer

Account og Key Account Managere

Vi søker etter engasjerte og dyktige mennesker som skal bli en del av vårt team. Som Key Account/ Account Manager i Total Kontroll AS bygger du din egen kundeportefølje som du skal følge opp og videreutvikle. 

Les mer

HMS-rådgiver (fysioterapeut/ergoterapeut)

Vi ser etter en person som er utadvendt og har gode datakunnskaper. Du må ha evnen til å tilpasse deg ny teknologi. Du bør også ha en relevant utdannelse innenfor HMS. (F.eks ergoterapeut eller fysioterapeut) Du bør trives med å snakke i telefonen, og ha svært god formuleringsevne både muntlig og skriftlig.

Les mer

Loading...