Kampanjedager! Spar opptil 50% på våre produkter

Et moderne kvalitetssystem

Gjør hverdagen litt enklere med JobBox – et komplett system for kvalitetssikring og internkontroll. Tilgjengelig på 10 språk.

JobBox forenkler din hverdag.

Vi har laget et kvalitetssystem som fjerner tidstyveri, og gir deg mer kvalitetstid på arbeidsplassen. Nedenfor kan du lese om funksjonene JobBox forenkler best av alle systemer på markedet.

Prosjektstyring JobBox

Kvalitetssikring

Prosjektstyring gir deg og alle dine ansatte full oversikt over fremgang og status i prosjektene dine. Her finner du alle dokumenter, sjekklister og bilder som er knyttet til prosjektet eller oppgavene som skal utføres.

“Veldig imponert over hvor lett JobBox er å bruke. Har anbefalt Total Kontroll AS i mange år og vil fortsette med det!”

– Kjell Haraldsen.

Sjekklister

Sjekklister er av de mest effektive verktøyene for å dokumentere utført arbeid. Å bruke sjekklister i arbeidet er en dokumentasjon på at du bekrefter at oppgavene et utført i henhold til beskrivelse, instruks, tegning eller  monteringsanvisning eller lignende. I JobBox kan du enkelt fylle ut digitale sjekklister på mobil, nettbrett eller pc.

“Endelig fører alle ansatte sjekklister ute på byggeplassen.”

– Bergen Tømrerservice.

Avvik

Avviksbehandling handler om å registrere, melde fra, rette opp og behandle. Alle virksomheter uavhengig av bransje, skal ha rutiner for å avdekke, rette opp og forebygge avvik. Avvik i JobBox er enkelt å ta i bruk, og kan registreres og behandles på din mobiltelefon. Avvik kan registreres under prosjekt, eller i bedriftens internkontrollsystem, som er en del av JobBox sine IK-HMS verktøy.

Internkontroll

HMS og internkontroll er et enkelt og nødvendig verktøy for å kunne drive systematisk Helse, Miljø og Sikkerhetsarbeid (HMS). I JobBox kan du enkelt føre opp RUH, SJA og risikovurderinger samt lage handlingsplaner.

Ta bilder

Å dokumentere arbeid i form av bilder, er ett av de enkleste verktøyene du kan bruke. Det skal være raskt og enkelt å laste opp bilder fra mobiltelefonen, derfor har vi laget gode verktøy for bildedokumentasjon i JobBox.

På hele 10 språk

Vi vet at BA-næringen har mange arbeidstakere fra mange forskjellige land, og derfor ønsker vi å tilrettelegge så godt vi kan ved å støtte flere språk.

Vårt kvalitetssystem har de viktigste integrasjonene.

Ting er litt lettere når du kan ha alle dine ting i det samme systemet.

NYHET:

Mannskapslister

Vi lanserer nå digitale oversiktslister (tidl. mannskapslister) i JobBox. Dekker alle krav fra byggherreforskriften.

Elektronisk kjørebok

Alt du trenger å gjøre er å plugge kjøreboken i bilen – resten går automatisk. Du sparer tid og penger, samt får alle rapportene som du trenger. Innfrir alle kravene fra Skatteetaten.

Timebank

Timeregistrering gir deg full oversikt over alle timer for de ansatte. Timer kan registreres mot prosjekt eller føres som internt arbeid. I JobBox kan du velge mellom stemplingsur eller manuell timeføring. Timer kan så godkjennes av en timegodkjenner.

HMS-system

HMS og internkontroll er et enkelt og nødvendig verktøy for å kunne drive systematisk Helse, Miljø og Sikkerhetsarbeid (HMS), opp mot internkontrollforskriften. Sørg for at alle ansatte til en hver tid har tilgang til bedriftens styrende dokumenter.

Kundeomtaler.

Vi elsker å høre våre kunders suksesshistorier.

«Det er enkelt å fylle ut kontrollister på mobilen mens man er på farten.»

John Morten Tresmark

Kontorleder, Flesland Flis

«Verktøyet har effektivisert vår arbeidsdag.»

Ingvild Kalnes

Kontorleder, Orion Prosjekt

«JobBox har dei reiskapane me treng i vårt HMS-arbeid.»

KS/HMS-ansvarlig

Gravdalgruppa

«Endelig fører alle ansatte sjekklister ute på byggeplassen.»
Bergen Tømrerservice.

Få en demo.

Helt gratis og uforpliktende.

"*" obligatorisk felt

Flere fordeler å bruke JobBox

Egne utviklere på huset

Vi har utviklet JobBox selv, og har en hel utviklingsavdeling på huset. Dette gir deg som kunde en unik mulighet å få den profesjonelle og kunnskapsrike hjelpen som du måtte ønske.

Et tilpasset system

Vårt system er tilpasset mobiltelefoner, slik at det lett kan brukes av både administrasjon og arbeidere.

Fri opplæring av systemet

Vi har vårt eget opplæringskontor på huset. Alle som ønsker får en gratis opplæring av systemet. Du skal føle deg ivaretatt av oss.

Loading...