Kampanjedager! Spar opptil 50% på våre produkter

JobBox Kvalitetssystem

Alle de viktigste verktøyene samlet på ett sted

Et digitalt KS-system som er med på å forenkle og forbedre arbeidshverdagen til tusenvis av mennesker i byggebransjen.

Elektronisk kjørebok

Alt du trenger å gjøre er å plugge kjøreboken i bilen – resten går automatisk. Du sparer tid og penger, samt får alle rapportene som du trenger.

HMS-system

Komplett HMS-system inkludert. Proppfull av maler som er klar til bruk fra dag én. Utfyller alle kravene i internkontrollforskriften §5.

Verktøy- og maskinsporing

Ha oversikt i utstyrslisten, sett på sporingsbrikker og få posisjons- og historikklogg. JobBox® Utstyrskontroll gjør det enkelt for deg.

Mannskapslister

Vi lanserer nå digitale oversiktslister (tidl. mannskapslister) i JobBox. Dekker alle krav fra byggherreforskriften.

En digital verktøykasse

JobBox har det du trenger for god kvalitetssikring

At JobBox er enkelt å bruke er det ingen tvil om. Tidskrevende og omfattende oppgaver er nå blitt enkle og digitale.

Avvik

Avvik i JobBox er enkelt å ta i bruk, og kan registreres og behandles på din mobiltelefon.

Sjekklister

Du kan enkelt skrive ut én eller flere sjekklister der all basis informasjon automatisk fylles ut på alle sjekklister.

Prosjektstyring

Du får full oversikt over hendelser og dokumenter som tilhører hvert enkelt prosjekt.

Risikoarbeid?

Bruk våre digitale risikoverktøy – med maler klar til bruk

Noen ganger kan en aktivitet, oppgave, eller arbeid, tilsynelatende se ut som «plankekjøring». Men, noen ganger kan det være smart å stoppe opp og tenkte seg om før man starter. I JobBox kan du enkelt føre RUH, SJA, lage risikovurderinger og handlingsplaner for en sikrere hverdag.

Må det en alvorlig ulykke til før det skjer noe?

Dette er noe vi ofte kan høre i mange sammenhenger.  De fleste av oss har evnen til å se potensielle farer og trusler, men hvordan kan vi enkelt melde inn dette, slik at riktige personer kan iverksette tiltak?

JobBox har eget verktøy for rapportering av uønskede hendelser. Dette gjelder ikke bare (potensielle) skader på mennesker, men også omgivelsene rundt oss. Eksempel på dette kan være utslipp av miljøskadelig avfall, eller utstyr som ikke fungerer som det skal og dermed utgjør en potensiell fare.

Gode rutiner for RUH registrering reduserer skader og ulykker og gir alle ansatte en trygget for at HMS arbeidet er ivaretatt.

For hele bedriften

Gir deg stålkontroll som leder i bedriften

Et organisasjonskart genereres automatisk når du legger inn dine ansatte i systemet. Du kan opprette avdelinger og velge hvem som er ansvarlig for en avdeling (eller lag/arbeidsgruppe etc.).

Personaldokumenter

Du kan legge inn oversikt over alle kompetanse, kursbevis og sertifikater på dine ansatte. Du kan også opprette avtaledokumenter eller lignende, og knytte dette opp mot de ansatte, som du også kan velge å dele med den aktuelle personen, slik at både bedriften og den ansatte kan se hvilken informasjon som er lagret.

Nærmeste pårørende

Alle ansatte kan legge inn én eller flere pårørende, og velge relasjon. Her legger man inn kontaktinformasjon dersom det skulle oppstå noe med en ansatt. Denne informasjonen er tilgjengelig for alle ansatte i systemet, slik at en kollega raskt kan slå opp denne infoen umiddelbart ved behov.

Kundeomtaler

«Vi i Flesland Flis bruker JobBox til prosjektstyring, timeregistrering og elektronisk kjørebok. Det er en stor fordel at alt er samlet på ett sted og en kan ha det med seg overalt.

Det er enkelt å føre opp timer, laste opp bilder og fylle ut kontrollister på mobilen mens man er på farten.»

John Morten Tresmark

Kontorleder, Flesland Flis

 

«I Orion Prosjekt bruker vi JobBox sitt HMS-system og kvalitetssystem, både internt og i prosjekter.

Vi valgte JobBox fordi vi så nytten av å kunne bruke sjekklister direkte på nettbrett når man er ute på anlegg. Verktøyet har effektivisert vår arbeidsdag.»

 
Ingvild Kalnes

Kontorleder, Orion Prosjekt

«Me benytter JobBox til å dokumentere arbeid, spesielt for prosjektering og utføring. I tillegg har JobBox eit enkelt og brukarvennleg system for registrering og oppfølging av avvik og RUH. Me har stort fokus på HMS-arbeid, ved kontinuerleg utføring av risikovurderingar, sikker jobb analysar, vernerundar med meir. JobBox har dei reiskapane me treng i vårt HMS-arbeid.»
KS/HMS-ansvarlig

Gravdalgruppa

Support

Vi har et stort fokus på kundeservice

I lang tid har vi hatt fokus på å tilby den aller beste servicen til våre kunder. På bakgrunn av dette så ønsker vi å gi alle våre kunder følgende:

Fri opplæring

Alle som starter med JobBox HMS får tilbud om opplæring fra vårt eget opplæringskontor.

Fri support

Vi er bare en telefon eller e-post unna. Vi har også lagt til rette for en live chat-funksjon i JobBox slik at du kan ta kontakt med våre utviklere direkte fra JobBox.

Klar for en demo?

Loading...